گ.ف
عنوان :

وزن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر. خسته نباشید. تارا از مریض های خودتون هستش. در حال حاضر 18 ماهش هست و وزنش 13.5 شده. 1.5 ماه پیش ازمایش کامل خون داد. میخواستم ببینم با توجه به اینکه خیلی میلی به غذا نداره، و فقط شیر میخوره(شیر خشک نان کید) ممکنه افزایش وزن به علت کم کاری تیروئید باشه؟ ریزه خواری میکنه ولی کلا بی اشتهاس. حال عمومیش خوبه. شیطون و سرحاله. من نگران تیروئید شدم ممنون میشم راهنمایی کنید. طبق ازمایش قبل
T3 : 2.37
T4: 128.7
TSH: 4.63

عکس آزمایش با تیتر نرمالش را برام بفرستید،با این حال این آزمایش در محدوده نرمال است افزایش وزن هم سرشتی و هم خوردن با علاقه است