س.ق
عنوان :

درد سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام خانوم 26ساله هستم یک فرزند دارم به تازگی متوجه شدم سینه هام فیبروکیستیک می باشد در سینه سمت راستم هیچ دردی حس نمیکنم فقط سینه سمت چپم بیشتر اوقات درد دارد.چیزی که مرا خ نگران کرده و سوالی که از شما داشتم باوجود کیست در هردو سینه چرا فقط در یک سینه ام درد را حس میکنم آیا این خطرناک است؟برای درمان چکار کنم.
عکس سونوگرافی هم برایتان ارسال میکنم.
پیشاپیش از شما سپاسگزارم.

سلام.درد سینه نگران کننده نیست .معاینه توسط پزشک صورت بگیره.اگه توده لمس نشه از قرص ویتامین E میتونید یه ماه روزی یکی بخورید

توسط دکتر معاینه صورت گرفت یه چیزی در حد عدس لمس شد سونو انجام دادم که گفتن کیست هست