ه.د
عنوان :

کیپ بودن بینی و سختی در تنفس

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر پسرم 5سال و 2ماهشه چند وقته تندتند مریض میشه و تا چند وقت پیش شدیدا خرو پف داشت دکتر بردم گفت اگر با داروهاش بهتر نشه باید لوزه هاش عمل شه الان بهتره اما همش فین میکنه میگه بینیم کیپه خسته شدم، اما بینیش خالی اما سخت نفس میکشه و حالت تیک شده، اشتهای غذایی و خوابش هم کمه، میخوام بدونم کیپ بودن بینیش درست میشه یا باید عمل شه خیلی اذیت میشه؟ دیروز برای آفت دهان دخترم که یک سالشه سوال کردم فرمودین آسیکلویر بدم متأسفانه اصلا قرصش نیست چیزی هست جایگزین کنم خیلی لثاذیت میشه از خوردن شیر و غذا امتناع میکنه...

سلام قرص اسیکلوویر مشابه ندارد و اغلب داروخانه ها موجود دارند
برای لوزه سوم جراحی کمک کننده است ولی اگر کی می,بینی بخاطر پولیپ بینی باشد جراحی کمک نخواهد کرد . سینگولر نصف ساشه شب ها و اسپری الرگودیل بینی مشکلی ندارد .

این عصبی هم دراین کودکان شایع است

دیروز یه پزشک دیگه بجای شما پاسخ دادن من مجبور شدم دوباره امروز بپرسم، ایشون اسپری بینی فلوتیکازون و گفتن برای پسرم من گرفتم اگر خوب نیست دیگه نزنم براش این که شما گفتین رو بگیرم، خوشبختانه پیدا کردیم قرص رو اما خیلی سخت میخوره ممنون از شما و راهنماییهای خوبتون آقای دکتر

فلوتبکازون منعی ندارد ولی به علت وجود کورتن طولانی مدت نمیتوان استفاده کرد و قرص سینگولر جویدنی است و طعم خوبی دارد و ساشه آن هم داروخانه های شبانه روزی اغلب دارند