ف.ح
عنوان :

بیقراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر . خسته نباشید . دکتر عکس پسرمو براتون قرستادم که کل تنش و صورتش دونه ریخته بیرون گفتید که روزئولا گرفته . الان روز سومی هست که دونه ریخته بیرون و هنوز بهتر نشده . تا چند روز میگذره که خوب بشه ؟
دکتر به شدت بیقرار و فقط داره بهانه میگیره و گریه میکنه . نمیدونم چیکار کنم باهاش . الان دیگه بهش 5 میل ریلکسیو دادم .
میشه بگید چی بهش بدم که اروم بشه و مسافرت هستم نمیتونم بیارمش شما ببینیتش

سلام جای کودک خنک باشد ریلکسیو تا دو هفته یا بیشتر منعی ندارد
دانه ها در دمای بالا تا یک هفته امکان دارد ادامه داشته باشد
درصورت تب مجدد یا علائم دیگر معاینه گوش و گلو برای مخملک توصیه میشود

ببخشید میشه بگید به غیر از تب چه علائم دیگه ای منظورتون هست ؟
و اینکه ریلکسیو همون 5 سی سی شب کافیه یا مقدار دیگه ای باید بهش بدم
ممنون از وجودتون که همیشه باعث میشید ما در همه حال دلگرم باشیم و نگران نباشیم دکتر عزیز
در ضمن دکتر شب ها یک ساعت به یک ساعت بیدار میشه و کلی گریه میکنه و دوباره میخوابه .

یعنی هر علامتی که نشان دهنده بیماری دیگری بجز روزیولا باشد مثل سرفه , اسهال و خونریزی از بینی , تنگی نفس و ..... اگر اختلال خواب با گذشت دوره نقاهت بیماری برطرف نشود باید علل بی خوابی بررسی,شود