س.ن
عنوان :

تعداد دفع مدفوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید سامین دادوند 20روز که به دنیا اومده هم شیر خودم و میخوره هم شیر کمکی میدم بهش اما هر نیم ساعت بعد شیر دهی مدفوع میکنه دفعاتش خیلی زیاده اول زور میده جیغ میزنه با فشار زیاد مدفوع میکنه مدفوع زرد رنگ و معمولی خواستم بدونم چند بار دستشویی کنه طبیعی برای نوزاد بعد چرا با زور و جیغ مدفوع میکنه در صورتی که مدفوعش اصلا سفت نیست که باعث اذیتش بشه ممنونم از شما

این وضعیت فیزیولوژیک است و از نظر من دفع مدفوع بعد از هر شیر خیلی خوب و نشان دهنده سلامت گوارش است تا سه ماهگی اکثر شیرخواران قبل از دفع مدفوع زور و گریه میکنند و بعد از مدفوع آرام میشوند که جزء علائم کولیک است

تا روزی 7_8بار دفع مدفوع شل زرد رنگ طبیعی است