س.ف
عنوان :

بیماری ویتیلیگو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت مشاوره متنی رایگان من حدود 20ساله به بیماری ویتیلیگو مبتلا هستم همین بیماره باعث شدکه زندگی من دارای چالش های زیادی شد حتی یکبار دست به خودکشی زدم چون همیشه خودم رو با دوستام مقایسه میکردم واین فکر که هیچ کس حاضر نیست با من زندگی کنه منو خیلی اذیت میکرد ولی وقتی با خانمم اشنا شدم انگار خدا یه فرشته از اسمون فرستاد که دیگه من نا امید نباشم و اعتماد به نفس از دست رفته خودم را دوباره بدست بیارم الان این بیماری 60درصد بدنم رو گرفته ولی به خاطر اینکه خانمم یه کاری کرد که من اصلا بهش فکر نمیکنم اون اتفاقی که همیشه میترسیدم سرم امد و امروز متوجه شدم که یه لک کوچیک رو صورت دخترم افتاده دختری که من حاضرم تمام اجزای بدنم رو در بیارن و بدن بهش ولی یه خط رو بدنش نیوفته اما متاسفانه امروز یه لک اندازه یه هسته خرما رو صورت ، دقیق بگم همون جایی که گردن ادم به صورت ادم وصل میشه نمیدونم اسمش چیه شاید فک باشه دقیقا ما بین خط ریش و دهان ببخشید که طولانی شد فقط خواستم بگم من پسر بودم اینقدر ضربه خوردم و اگه خانمم نبود معلوم نبود که الان چه بر سر خودم اورده بودم ولی بچم دختره خواستم بدونم در وحله اول میشه جلوی زیاد شدن بیماری رو گرفت درسته من یه کارگر هستم و شغلم هم نگهبانی پارکه و امسال فقط یه حقوق گرفتیم اونم حقوق فروردین بود و با مشکلات زیادی مواجه هستیم ولی حاضرم کلیه و چشم ، دست ، پا، و هر چی دارم رو بدم که بیماری دخترم زیاد نشه تو رو خدا منو راهنمایی کنین اگه لازم بود دستور بدین من یه عکس هم بگیرم بفرستم براتون ببخشید سرتون رو درد اوردم تو رو خدا یه راهی جلوی من بزارین من دارم دیوانه میشم نمیتونم تو خونه ای زندگی کنم که دخترم به خاطر یه بیماری ارثی که از من به ارث برده غصه بخوره اعتمادبه نفسش رو از دست بده یا از خونه بیرون نیاد و هزار تا مضرات دیگه من فقط از شما می خواهم که یه راه جلوم بذارین که دخترم به صورت دائمی خوب بشه بازم معذرت میخوام دلم خیلی گرفته بود یه بغضی رو گلوم گیر کرده بود که الان احساس میکنم سبک شدم. من دخترم 7سالشه که مرداد میره تو 8سال ممنون بابت وقتی که گذاشتین

باید معاینه شود
اگر ویتیلیگو باشد چون ابتدای بیماری است و محدود به صورت قابل درمان است. مصرف کرم الیدل توصیه می شود.

ممنون اقای دکتر لطف کردین