م.ت
عنوان :

درمان اوتیسم با سلول های بنیادی

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من یک فرد عقب مانده ذهنی ( خفیف ) متولد

1995/3/11 هستم و از این بیماری رنج می برم و آگاه هستم که جدیدا یک نوع درمان پیدا شده که با استفاده از سلول های بنیادی می توان سلول های آسیب دیده و جزییات مغز را درمان کرد

لطفاً ارتباط ایمیلی یا پیامی داشته باشید ، مشکل ارتباط کلامی دارم ! ، تا زمانی که تمام مسائل پیرامون درمان بین من و شرکت روشن شود آن وقت برای قرارداد و سفر درمانی حضوری تشریف می آیم .

سوال هایی شاید شما بپرسید :

شغل شما چیست : شغلی ندارم

در یک خانواده 3 نفر هستم پدر و مادر

می توانم با پدر شما ارتباط برقرار کنم ؟ خیر تا زمان موعود چرا که شناخت بیشتری دارم از پدرم

درخواست من از شما

هزینه درمان اوتیسم خفیف با سلول های بنیادی و رفت و برگشت چه مقدار خواهد بود ؟ و آیا بهترین بیمارستان یا کلینیک در جهان برای درمان با سلول های بنیادی چه نام دارد
این متن مناسب است برای مشاوره با این کلینیک ها ؟ خارجی که معلوم نیست معتبر هستن یا نه
در کل در کجا می توانم درمان با سلول های بنیادی را پیدا کنم آلمان یا آمریکا ؟
مشکلی مالی و مکانی ندارم
.

سلام در کل کتابهای پزشکی ومقالات معتبر مطلبی به نفع موثر بودن سلول بنیادی وجود نداره فقط در حد تحقیق وآزمایش هست که اگر بخواین در این گروهای تحقیقاتی وارد بشین نباید هزینه ای شما پرداخت کنید
در کل یک کار تجاری هست و اصلا توصیه نمیکنم وبجز ضرر مالی وجانی چیزی برای شما نخواهد داشت

درمان اوتیسم و فلج مغزی در ایران درمان شده فکر کنم اطلاع داشته باشید درسته ؟