ف.ح
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر . عکس آزمایش پسرم براتون فرستادم . لطفا راهنماییم بفرمایید که چه کار کنم .
دقیقا یک سالش . شیر مادر در طول روز میخوره ولی شش ساعت شیر شب نمیخوره .
سوال دیگه ای که دارم هم داره مولتی ویتامین آووویتال میخوره و هم ریلکسیو .میخواستم بدونم هر دوی اینها که باهم خورده میشه مقدار مولتی ویتامینی که به بدنش میرسه زیاد نیست ؟
سوال دیگه اینکه آیا میتونم شیر پاستوریزه بدون لاکتوز بهش بدم ؟ چون به غیر از شیر خودم که تو طول روز میخوره و مقدارشم کم شیر دیگه ای نمیخوره ؟

سلام با توجه به حساسیت قابل توجه به لاکتوز شیر باید شیردهی را به 2 تا 3 بار روزانه محدود کنید
روزانه تا 5 وعده غذای سفره با رعایت رژیم بدون لاکتوز بدهید
مترونیدازول روزانه 2 بار 2 سی سی برای 14 روز
پروبیوتیک سابولار یک روز درمیان نصف ساشه تا 3 ماه
ریلکسیو اگر میدهید مولتی ویتامین ندهید و دی3 و آهن درکنار آن کافی است
کودک درحال حاضر بیش از حد شیردهی میشود و این نسیله باعث التهاب روده و درنهایت یک جذب و توقف رشد خواهد شد

ممنون دکتر جان
دکتر پس شیر پاستوریزه دامداران و یا شرکت های دیگه بدون لاکتوز میتونم بدم ؟
چون ماه پیش که حضوری پیشتون اومده بودم فرمودید همین شیرهاهم 15 درصد لاکتوز داره
اگر مناسب هست که همینو بدم اگرنه که لطف کنید یه شیر مناسب معرفی کنید

ترجیحآ شیرهای خشک بدون لاکتوز در صورت نپذیرفتن کودک از شیرهای پاستوریزه فاقد لاکتوز ولی اگر باعث بی قراری یا اسهال کودک شود باید قطع کنید

شیردهی بیش از 3 بار روزانه با شیشه , لیوان یا سینه باعث سو جذب و مشکل رشد در کودک خواهد شد