پ.ا
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید...پسرم آخرایه 11ماهشه بعد از هر چیزی که میخوره خیلی زور میزنه و خیلی کم مدفوع میکنه...خیلی مقعدشم قرمز شده و چندتا جوش کوچیک زده
آقای دکتر شیرخشک سیمیلاک کامفورت میخوره.....الان هیچ دارویی نباید مصرف کنه؟
بی زحمت آزمایشی که باید انجام داد رو بنویسید که هرچه سریعتر انجام بدم.....کدوم آزمایشگاه باید ببرم؟

تست رست تاخیری شیر و غذا بدهید و کلپروتکتین مدفوع را چک کنید RAST TEST FOR GOOD. MILK igG