ا.پ
عنوان :

اسهال و سرفه

فوق تخصص نوزادان و فلوشیپ نوزادان
سلام خسته نباشید4روز پیش حلما اومد مطب خدمتتون فقط تب داشت بدون هیچ علایمی ازمایش کامل نوشتید تب حلما بعد از 24 ساعت قطع شد اما دیروز ظهر اسهال شد پودر سنجد وهل بهش دادم خوب شد اما الان سرفه و اسهال داره باید چیکار کنم؟
تب هم داره

سلام علیکم.
سرفه اش شدید هست؟ اسهالش چطور؟

سرفش زیاد نیست اسهالش هم تقریبا شل هر چند ساعت ی بار میره دست شویی . یکم گرفتگی صدا داره
چندبار خودش گفته دلم درد میکنه
تب اصلا نداره
سرفه هاش خشک

شربت اریترومایسین هر شش ساعت و شربت کوتریموکسازول هر دوازده ساعت و شربت سالبوتامول هر هشت ساعت بدهید

چند سی سی؟سه سال و 9ماهش
تا چند روز بهش دارو بدم؟
عذرخواهی میکنم حلما از اسپری سالبوتامول استفاده کنه اشکالی نداره؟؟؟یکم بد دارو
14:30
چند پاف بزنه
14/5

شربت اریترومایسین هر شش ساعت سه و نیم سی سی

ی دنیا سپاس