س.س
عنوان :

رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
جناب دکتر پسرم 6 ماهشه وزن تولد 3600 الان 7*****900 .اول کولیک داشت که دو ماهه خوب شد الان علائم رفلاکس پنهان رو داره بیقراره زانتاک و موتیلیوم میدم....اصلا بالا نمیاره یک ماهه سرلاک برنج بدون شیر و پوره هویج شروع کردم شیر خودمو میخوره و ی شیشه شیر خشک...روزها خوب سینه نمیگیره میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم حساسیت به لاکتوز داره یا نه ؟چون علائمش با رفلاکس پنهان یکیه...من رژیم لبنیات رو هم رعایت میکنم و بدنش کلا منافذ پوستش برجسته است
و اینکه خوابش خیلی سبکه شبها الان که 6 ماهشه میتونم داروی خاصی برا تنظیم خوابش بهش بدم ؟ضمنا آیا شربتی هست که هم آهن موردنیاز بدنشو تامین کنه و هم جای قطره ویتامین آ و د هم باشه و زینک چون رشد موش خیلی کمه؟
و اینکه آقای دکتر رفلاکس پنهان معمولا چند ماهگی خوب میشه ؟
آیا باید داروشو اضاف کنم یا خیر ؟به جای زانتاک مثلا نکسیوم یا امپرازول بدم ؟
آقای دکتر پسرم درد نداره وطول روز از وقتی بیدار میشه ی ساعت آرومه بعد شروع به نق زدن میکنه ودایم باید یکی کنارش باشه تا دوباره خواب بره حالا نمیدونم به این میگن بیقراری ؟واینکه آقای دکتر با توجه به شروع غذای کمکی من باید آزمایش تست حساسیت به شیر و غذا رو انجام بدم ؟ضمنا شکمش روزی یکبار کار میکنه و سبز رنگ البته شیر خشک پپتی جونیور هم روزی 120 سیسی میخوره حالا نمیدونم سبز بودن مدفوع مال شیر خشکه یا حساسیت ؟کلا پوستش خشکه و منافذ پوستش سکه ای برجسته ان
سونو شکمی هم انجام دادم مشکلی نداشت گفتن رفلاکس خفیف داده که تو بچه ها طبیعیه آیا آزمایش دیگه ای باید انجام بدم با توجه به اینکه رشدش تقریبا روی نموداره ؟نیاز به مصرف باکلوفن هست ؟
واینکه شبها از ساعت 11 تا 6 صبح دوبار برا شیر بیدار میشه باید ادامه بدم این شیردهی رو ؟
آیا خودم لبنیات گوسفندی میتونم مصرف کنم ؟

سلام آزمایش رست تاخیری شیر و غذا بدی کودک انجام دهید و سپس رژیم مادر و کودک را اصلاح کنید
فعلا داروها را به همان صورت ادامه دهید
ایزی کول روزی دوبار 8 قطره و زانتاک روزی دوبار 2 سی سی کافی است