س.ج
عنوان :

نقاط سفید رنگ روی زبان نوزاد.تشک مناسب ضد رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.از راهنمایی جنابعالی در موارد قبلی سپاسگزارم.روی زبان دختر 50 روزه ام نقاط سفید رنگ ظاهر شده و میزان رفلاکس شیر و بزاقش هم بیشتر شده چه دارویی را تجویز می کنید؟ نواحی پوشک هم با وجود استفاده مداوم از کرم موستلا خیلی قرمز شده و بیقراری می کند.طبق فرمایش جنابعالی بخاطر آلرژی شیر نئوکیت می خورد.البته یبوست شدید و بیقراری داشت که یک مقدار بهتر شده
برای درمان رفلاکس قصد خرید تشک شیب دار آنتی رفلاکس دارم ولی تشکهای متعددی در بازار وجود دارد جنابعالی چه مارک تشک با چه شیبی را توصیه می فرمایید؟
الان لازم نیست دخترم قطره پروبیوتیک. مولتی ویتامین و قطره آهن مصرف کند؟

سلام برای,برفک دهان از قطره نیستات روزی 3 بار 10 قطره داخل دهان بچکانید برای 7 تا 10 روز
پروبیوتیک بایو گایا برای این کودکان مناسب است و از روتفلور هم میتوانید استفاده کنید روزی یک بار 5 قطره
آهن سان اکشن یا سیدرال یا ایروفیکس روزی یک بار 15 قطره
اشک های موجود در ایران اغلب مناسب نیستند و بیش از 1 ماه قابل استفاده نیستند و خودتان سطح شیبدار درست کنید یا از اشک های آلمانی استفاده کنید با شیب 13 تا 15 درجه