س.س
عنوان :

افسردگی و بیخوابی بعد از زایمان

متخصص روانپزشکی
با عرض سلام من 6 ماهه زایمان کردم متاسفانه چون کوچولوم کولیک و رفلاکس داشت و دایم بیقرار بود علایم افسردگی رو پیدا کردم و دائم استرس داشتم ی مدت قرص آسنترا 50 روزی نصف خوردم بهتر شدم تا اینکه به علت بیدار شدن های کوچولوم دچار بیخوابی شدم با توجه به اینکه شیر خودم رو میدم دارویی هست برا تنظیم خواب شب که به بچه هم آسیب نرسونه ؟الان چند شبه آمی تریپتیلین ده میحورم و آسنترا هم نمیخورم نه استرس دارم خوابمم خوب شده فقط نمیدونم برا بچه ضرر داره باید جایگزینش کنم یا خیر ؟
خواهش میکنم در صورت نیاز به داروی دیگه مدت زمان استفاده رو هم ذکر بفرمایید چون معلوم نیست بیقراری های کوچولو من تا کی ادامه داشته باشه ....ضمنا من به علت رفلاکس رژیم غذایی لبنیات رو هم دارم و روزانه قرص کلسیم مصرف میکنم

نورتریپتیلین در شیردهی مشکلی نداره اونو میتونید استفاده کنید.

خود اسنترا هم داروی نسبتا بی خطری هست

آمیتریپتیلین تاثیر داره در شیر ؟
نورتیلیپتیلین با چه دوزی و چند ساعت قبل خواب و روزانه چند تا بخورم ؟

نورتریپتیلین تقریبا وارد شیر نمیشه و به بدن بچتون نمیرسه وبرای همین از دسته داروهای تی سی ا که امی تریپتیلین هم جزوشون هست مناسبترین گزینه برای شیردهی هست

نورتریپتیلین 25 میلی گرم رو شبها بخورید

بلخشید خانم دکتر کلا نورتیلیپتیلین از زمانی مصرف میشه تا چند ساعت تو بدن هست ؟
مثلا من تا چند ساعت اگه شیر ندم دیگه صد در صد هیچ تاثیری نخواهد داشت ؟

عزیزم اینقدر وسواس نداشته باش.سلامت روان شما روی سلامت بچتون هم اثر میگذاره
نیمه عمرش حدودا 18 تا گاهی 44 ساعت هست.اما وارد شیر نمیشه پس شما با خیال راحت به بچت شیر بده

ممنون خانم دکتر .....مرسی از محبتتون
خانم دکتر برا قطعش بعدش باید چکار کنم ؟چجوری دوزشو کم کنم ؟یهو میشه قطع کرد ؟حداقل تا چند وقت باید بخورم ؟

فعلا تا زمانی که مشکل بی خوابی دارید مصرف کنید.چون بی خوابی شما واکنشی بعد از زایمان ایجاد شده.برای قطعش طی چند روز اول نصفه بخورید بعد یک چهارم و بعد قطع