س.س
عنوان :

فشار میاد به شقیقه های سرم و چشمام

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سرم خورد به پنجره ی ماه پیش از اون موقعی بعضی وقتا به شقیقه های سرم و چشام فشار میاد و یجوری میشه .امروز هم اونجوری شد و تپش قلبم افت کرده

خطرناکه؟

سلام بعد از یکماه، خطری جدی، وجود ندارد.

اسکن هم رفتم گفتن چیزی نیس سالمه همین چند روز پیش رفتم ولی درد میکنه دندونمم یکم عفونت داره منکنه از اون باشه؟؟؟

درد دندان فک بالا ممکن است گاها به شقیقه همان سمت انتشار یابد.

ممنون.الان ی هفته س ک درد سرم کم نشده و ادامه داره با اینکه جواب چکاب و سیتی اسکنم سالمه یعنی از چیه چکار کنم از دندونمه؟