پ.ا
عنوان :

آبریزش بینی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و خسته نباشید....مدت 3روزی هست که پسر 12ماهه ام با وزن 9500 آبریزش بینی و تک توک سرفه خشک داره....که من شربت آیورا و قطره بینی ایلیادین براش مصرف میکنم ولی آبریزش بینی همچنان ادامه داره و در این سه روز به رنگ شیشع ای میباشد یعنی عفونی نیس و اینکه مثلا چندساعت آبریزش بینی خیلی کمه و بعد خیلی زیاد میشه و غلظتش بالاس طوریکه نمیشه تمیز کرد و خیلی خلط داره نمیتونه راحت شیر بخوره و به غذاهایه جامد عق میزنه چون خلط داره
چه دارویی میتونم استفاده کنم که خووب شه...خیلی ممنون

سلام
مدیریت آلرژی, جلوی بار کولر و مواد آلرژی زا مستقیم نباشد
اسپری بینی نازونکس روزی سه بار میتوانید بزنید
شربت نیوتادین روزی یک بار 2 سی سی بدهید اگر خلط بیش از 10 روز داشته باشد یا سابقه ریفلاکس معده داشته باشد از شربت زیترومکس 200 روزی یک بار 2/5 سی سی ام میتوانید استفاده کنید

1_آقای دکتر شربت نیوتادین همون زادتینه؟
2_ سابقه ریفلاکس که داشته یعنی الان شروع کنم بدم یا منتظر شم بعد 10روز خلط خووب نشد شروع کنم بدم؟ واینکه تا چند روز باید بدم؟
واکسن سینه پهلو همان واکسن آنفوللنزاس؟ چه زمانی داروخانه پخش میشه؟
واینکه آیا میتونه واکسن سینه پهلو و آنفولانزا و یک سالگی را هم زمان توو یک روز بزنه؟
عذر میخام فقط خیلی زود به زود مریض میشه تقریبا 15روز پیش هم اسهال استفراغ ویروسی گرفت.....اگه دارویه تقویتی هم برای ایمنی بدنش با ذکر میزان مصرف معرفی کنید ممنون میشم....درضمن به لاکتوز حساسیت داره

شربت ایمونیس و پروپولیس , برای تقویت سیستم ایمنی میتوانید روزانه 3 سی سی بدهید
واکسن سینه پهلو فصل خاصی ندارد و آنفولانزا اوایل شهریور توزیع میشود
واکسن ها بهتر است یا همزمان تزریق شوند یا با فاصله 4 هفته از واکسن یک سالگی