م.ا
عنوان :

چگونکی مصرف مکمل های غذایی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خانم دکتر .پزشک برای کودک یکساله من شربت کلسیم ویتامین D , و شربت ویتان تجویز نمودند که به هیچ روش موفق نمیشوم انها را به کودکم بخورانم خواستم بپرسم ایا امکانش هست با غذای کمکی ترکیب کنم .البته که این شربت مولتی ویاتمین روزی دو با 25سیسی و شربت ویتامبن دی روزی 25 قطره هست از انجا که شربت کتوتیفن و اهن هم دارد واقعا برام مشکل هست . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دکتر تشخیص دادن نلاج کودکم هنوز نرم و به این شربت احتیاج داره

سلام برای اینکه راحتتر بخوره از قطره استفاده نمایید مثلا mimهمه ویتامین و آهن لازم را دارد با دادن بیست قطره در روز ویتامین دی خون وتیرویید وآزمایش مربوط به یکسالگی را دادید؟اگر نه از پزشک بخواهید برایتان بنویسند