آ.ح
عنوان :

لکه روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشیدخانم دکتر اکبری عزیز .من دوتا سوال داشتم به تفکیک مطرح میکنم :
1)من روی پام حدود یک ساله اندازه یک سکه خشک و سفید و اطرافش سیاه شده رفتم دکتر برام پماد تتراکسیلین تجویز کردن ولی در بهبود اون اصلا موثر نبود .و من بسیار رنج میبرم از این قضیه عکس هم ارسال میکنم لطفا راهنمایی کنید .
2) مدتیه به لواشک حساسیت پیدا کردم حدود سه ماه پیش به دلیل مصرف لواشک جوشهای بزرگی روی پام ظاهر شد که بشدت با خارش و التهاب همراه بود به پزشک مراجعه کردم قرص هیدروکسی زین تجویز کردن که خوب شدم ولی بعد از گذشت سه ماه لکه های اون جوشها به صورت قهوه ای روی پوستم مونده برای رفعش چه پیشنهادی دارین .عکس هم ارسال میکنم .باتشکر

سلام عزیزم

در مورد سوال اول: هر شب پاهات رو چند دقیقه با آب گرم بشور تا پوستت مرطوب بشه و سپس از کرم کراتوزان اوریاژ به قوزک پا بمال. چهار زانو ننشین

در مورد سوال دوم: از بین جای این ضایعه نیاز به گذشت زمان داره ولی فعلا از کرم دپیگمان سی گل استفاده کن