ا.پ
عنوان :

حالت تهوع

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر از دوشنبه که شیرامیرمهدی رو عوض کردین هرسری میخوره برمیگردونه حالایاهمون بلافاصله بعدازشیرخوردن یا بعداز ده دقیقه یک ربع ولی برمیگردونه اول ببلاک ای ار میخورد عوض کردین ببلاک کامفورت میخوره الان خواستم بپرسم چکارکنم
زورزدنهاش نسبت به قبل یک سوم شده ولی خب هم مدفوعش شل ترشده هم اینکه برمیگردونه شیررو
درحدی برمیگردونه که دوبار ازمجرای بینی اش هم شیراومد
اونوقت اقای دکتر رنگش سفیدسفید مثل شیرنیست بیشترمثل ابه وقتی برمیگردونه
صبح یکبارازهمون ببلاک ای اردادم اونو برنگردوند ولی بعدش باز کامفورت دادم برگردوند
سلام اقای دکترشبتون بخیر
امروز همون ببلاک ای ارگرفتم دوسه باردادم فعلا برنگردونده ازفردا این شیرجدید رو مبگیرم ومیدم بهش
میل وزن گیریش هم خوبه یاهمین ببلاک بهتره
اپتامیل بهتره یاببلاک که میخوره
فردا شیرجدید رو میدم اگربازم مشکلی پیش امد اطلاع میدم بهتون

به من اطلاع دهید چون احتمال دارد از این شیر خوشش نیاید ولی این شیر ضد ریفلاکس و حساسیت است برای کولیک هم خوب است

ممنون حتما اگرمشکل پیش امداطلاع میدم اگرهم نخورد اشکال داره همین ببلاک ای اررو بدم
ممنون ازلطفتون انشاالله که مشکلی پیش نیاد
من تنهاترسم براوزن گیریش هست که میترسم خوب وزن نگیره
اونوقت اقای دکتر ازاین میترسم چون این شیرهارژیمی هستن بعدکه بزرگترشد هم معدش عادت کرده باشه ونتونه شیر گاو و پروتیین گاوی رو تحمل کنه

نگران نباشید عادت نمیکند وزن گیری خیلی خوبی خواهد داشت