س.ق
عنوان :

جای جوش در وسط قفسه سینه

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر میخواستم بیام کلینک بهروز فقط نمیدونم با چه روشی جای جوش وسط سینم خوب میشه که اومدم بگم برام انجام بدن ،و صورتم هم چندتا قرمزی جوش مونده که دکتر کامران بلیغی برام در کلینیک مهرگان pdl انجام داد ولی بعد 4 جلسه تغییر زیادی نکرده ،لطفا شما نظرتون و بگید اون کارو انجام بدم و عکسهای ارسالیم و هم ببینید ممنون ،هر کاری کردم وقت حضوری نتونستم از منشی ها بگیرم گفتند تا 1 سال آینده پر وقتاتون

سلام سپیده جان. ترکیب مزوتراپی 715 و میکرونیدلینگ 5 جلسه. بیا با خانم دکتر حجازی شروع کن فعلا خودم هم میام مهر