ا.ع
عنوان :

آلرژی و رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر مقدادی
امیر علی از بیماران شما میباشد طبق نظر شما شیر خشک نیوکیت به مدت 16روز دارد مصرف میکند رفلاکس وترش کردن 30درصد بهتر شده .بیقراری وگریه روزانه بهتر شده
ولی شب بیقراری دارد مدام درخواب حرکت میکند (قلت خوردن)پاها را محکم زمین میزند شکم را روبه بالا میگیرد ومیکشد شکم را به سمت بالا می کشد واز خواب بیدار میشود با صدای سشوا آرام نمیگیرد داخل ننی بهتر نمی شود
قطره کولیک وقطره لاکتاز مصرف شده اما تاثیری ندارد
لطفا راهنمایی فرمایید

سلام دمای زیر 23 درجه و وسایل خواب بدون بالشت و از جنس پر و پشم و کاموا نباشد
اگر بالای 60 روز است 1/8 قرص بکلوفن را ظهر و شب همراه نکسیوم یا لانزوپرارول 1/3 میتوانید بدهید و اینفاکول و ساندویچ و ایزی کول داروهای مسکن مناسب برای کودک هستند که تا 5 بار روزانه مجا ز به استفاده هستید

باسلام مجدد
امیرعلی نارس به دنیا آمده الان هفت ماهه هست هفته گذشته سرما خورده بود مراجعه به فوق تخصص ریه کردیم ایشان گفتند به دلیل فشار ریوی قرص باکلفن قطع شود
نظرجنابعالی چیست؟

بعد از ماه 6 درصورت رعایت شرایط انتی ریفلاکس و استفاده از عدای کمکی میتوانید بکلوفن را بتدریج کم و قطع کنید ولی اگر علائم با قطع دارو علائم تشدید شود باید از داروی جایگزین استفاده کبید

آقای دکترباتوجه به فشارریوی که داشتن وشرایطه آلرژی ورفلاکس نظر تون درمورد داروچیه؟ یک ده روز داروقطع شده کع شبی یک چهارم بوده داروی جایگزین دیگراستفاده شود یا همون باکلوفن ادامه دهیم؟

بله دارو را یک شب در میان بدهید و سپس,قطع کنید واگر مجدد علائم برگشت از شربت موتیلیوم بجای آن با دوز 2 سی سی استفاده کنید

حود یک ماه پیش امیر علی به شما مراجعه کرد که تست التهاب روده 1200بود شیر مادر به دستور شما قطع وشیر نیوکیت داده شد تا حدودی بهتر شده ولی stopوزنی را دارد تقریبا روزی 450سی سی شیر و4وعده کمکی میخورد
تمایل به خوردن شیر بیشتر دارد
آیا به جای وعده 60سیسی میشود از وعده نود سی سی استفاده کرد درشب ؟
درمورد وزن گیری نیز واستفاده از مکمل ها را هنمایی نمایید؟

بعد از 4 تا 6 هفته از قطع شیر وزن گیری بهبود نسبی پیدا میکند و به طور طبیعی ماهانه 150 تا 300 گرم به وزن کودک اضافه خواهد شد
درعیر اینصورت احتمال سو جذب بدنبال از بین رفتن پرزهای روده مطرح خواهد بود که باید تست کلپروتکتین تکرار شود واگر بالا باشد باید کورتون و آنزیم های پانکراس در کنار غذا و شیر کمکی برای کودک شروع شود

آقای دکتر امیرعلی شبانه روز450تا500سی سی شیرمیخوره با چهاروعده غذایی ولی تمایل بیشتر به خوردن شیر دارد میتوان شیر زیادتر بهش داد وشیرشبش رواز60سی سی به90رسوندچون سخته شب فواصل کوتاه ازخابربیدازشد ازروغن زیتون میتوان سوپ وپوره استفاده کرد

بله تا 90 سی سی در صورت تحمل کودک منعی ندارد و روغن زیتون اشکالی ندارد