س.م
عنوان :

ریفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
باسلام وخسته نباشیدخدمت آقای دکترمقدادی.آقای دکترپسدم هشت ماه ونیمه است ازشیرخودم تغذیه میکنه وریفلاکس وعدم تحمل لاکتوزداره نکسیوم وموتیلیوم مصرف میکنه الان که نکسیوم پیدانمیشه میتونم بهش امپرازول بدم؟هفته ی پیش که پسرموویزیت کردین بعدازمعاینه فرمودین بهترشده ومن کم کم میتونم رژیمموبشکونم ولی ازوقتی لبنیات به جزشیروگوجه و... مصرف میکنم احساس میکنم ریفلاکسش تشدیدشده وچشماشوخیلی میخارونه درحدی که چشمش خون افتاده.اصلامیل به غذاخوردن نداره بیشترتمایل به غذای سفره وشیرداره جدیدا" خیلی توخواب غلت میزنه.شماتوویزیت آخرقطرهDHAتجویزکردین ومن فراموش کردم بپرسم که باوجوداین قطره مولتی ویتامین هم ادامه بدم؟شربت کورال سیترات هم همینطور؟واینکه آقای دکترشیرشب وهرکاری میکنم نمیتونم قطع کنم.ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام قطره دی اچ را در کنار سیترات کلسیوم بدهید و مولتی ویتامین یک روز درمیان 15 قطره کافی است
اگر با شکستن رژیم کودک هنوز واکنش نشان میدهد بهتر است رزیمتان را مجدد رعایت کنید و بجای نکسیوم نصف کپسول اموزول 20 یا لانزو اکتیو 15 را بدهید اشکالی ندارد .

آقای دکترواسه خارش چشماش چیکارکنم؟خیلی اذیت میشه.واینکه اگه به غذاش نمک بزنم مشکلی داره؟
آقای دکترگودی کمروباسنش پرازجوش های ریزشده که قرمزهم هست،چه پمادی بزنم تابهتربشه؟

شربت زادیتن و قطره چشمی زادیتن روزی دوبار میتوانید استفاده کنید و از کرم مگاکورت و کلوتریمازول استفاده کنید
نمک کمی اشکال ندارد