ی.م
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من چن سال خیلی سر موهام بلا اوردم و تا چن وقت پیش کامل سوخته بودن ولی پیش دکتر ک رفتم شامپو ماینوکسا ویرگو(ماینوکسیدیل)رو گرفتم استفاده کردم بهتر شد ولی پوست سرم خشک شده و ریزش مو زیادی الان دارم ولی قبلا تا این حد فک نکنم بود شاید ب خاطر استفاده یک روز در میان از شامپو باشه نمی دونم چ کنم اگر شامپو رو قطع کنم و از شامپو کافیین استفاده کنم بهتر نیس شاید اوایل ترک ماینوکسیدیل ریزش شدیدتر بشه
دکتر برام لیزر تقویت هم نوشته الان ماینوکسیدیل رو ادامه بدم یا کافیین استفاده کنم بهتره؟