s.m
عنوان :

ژل پاژ صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
وقتتون بخیر من ژل پاژ تو گونم دارم و با شما واسه شهریور وقت تخلیه دارم ،الان دندون درد دارم و باید دندون عقلم که نهفته است رو عمل کنم ،خواهش میکنم راهنماییم کنید چکتر کنم چون شنیدم امپول بیهسی باعث واکنش ژل میشه

من اول مهر میام . میشه صبر کنین تا اون موقع؟

من چون دندونم خراب شده درد دارم ولی تمام سعیم رو میکنم تحمل کنم ولی اگه دردم غیر قابل تحمل شد میشه راهنماییم کنید چقدر پر کردن و عمل دندونم ریسک داره واسه عفونت ،و پیشنهادتون چیه
ممنون

دندانپزشک سوزن بیحسی رو خیلی سطحی باید تزریق کنند