ا.د
عنوان :

استفاده از داروهای مکمل

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت جناب آقای دکتر مقدادی
سه فرزند 12ماهه (سه قلو) دارم که هفت ماهه متولد شده اند . وزن فعلی 9 کیلو گرم و قد 73 سانتی متر (وزن زمان تولد 1480). دو نفر دیگر وزن 8400 قد 71 سانتی متر. (و وزن زمان تولدشان 1400 و 1460)
عدم تحمل لاکتوز و ریفلاکس تشخیص داده اید. دارها و مکمل های تجویزی توسط شما
باکلوفن 10 شبی یک سوم.
به علت عدم سازش با نکسیوم پنتوپرازول صبح 5 میلی گرم شب 5 میلی گرم.
گاویسکون شبی دو ونیم سی سی.
شربت کورال سیترات روزی دو و نیم سی سی
ویتامین دی 3 روزی یک قطره
آیروفیکس روزی 1 سی سی
مولتی ویتامین ویوا کید روزی 20 قطره
زینک گلوکونات روزی 2 سی سی
قطره ایزی کول همراه با شیر خشک(نان2) هر وعده 8 قطره.
سوال های اینجانب:
1. آیا امکان استفاده از باکلوفن در نوبت صبح هم مقدور میباشد یا خیر و با چه دوزاژی؟
2. به جای استفاده از آیروفیکس میتوان از سان اکتین استفاده کرد و با چه دوزی؟ در غیر اینصورت از چه مکملی استفاده کنیم با چه دوزی؟
(مکمل ساشه ای سیدارل فولیک یک بسته در منزل موجود هست. ایا میتوانیم به دخترا بدهیم یا خیر و با چه دوزی).
3. ایا میزان مکمل ها با توجه به افزایش قد و وزن بچه ها را باید تغییر دهیم؟ در اینصورت هر کدام با چه دوزی داده شود؟

سلام رشد کودکان در حد عالی است و بجای ایروفیکس از سان اکشن با دوز روزانه 1/5 سی سی یا نصف ساشه سیدرال فولیکو میتوانید استفاده کنید
بهتر است دور پمتوپرازول صبح را قطع کنید و غروب کافی است
بکلوفن را ترجیحآ زیاد نکنید وزمانی که شیر شب قطع شود دیگر عملا نیازی به بکلوفن نخواهند داشت و میتوانید ابتدا 1/8 و سپس یک شب درمیان بدهید وبعد از دو هفته قطع کنید .
سایر دارد تا و مکمل ها هیچ محدودیت زمانی ندارند
شربت کورال باران را روزی ق سی سی بکنید و دی 3 همان 1 قطره کافی است