س.د
عنوان :

رشد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام
من سپهر رو پیش دکتر غدد دکتر منشادی بردم بخاطر نشستن و سینه خیز نرفتن یسری دارو دادن گفتن علاوه بر مکمل هایی که شما دادین اینارو هم استفاده کنه
خواستم نظر شما هم راجب مصرف داروها بپرسم
آیا عارضه ای برای سپهر داره یا مصرف کنم تا زودتر نتیجه بگیرم
عکس نسخه و داروهارو پیوست کردم

اوکیه موردی ندارد و همه محرک رشد و ویتامین است فقط داروهایی که خودم تجویز کردم چی بوده

اینا هست دکتر که دکتر منشادی گفتن همرو بدیم بجز ویتامین د رو
و اینکه اینارو کلسیم و زینک رو یک روز درمیون میدیم
حقیقتا خودم از پیراستام نگران بودم چون روزی 4 سی سی میشه
دو سی سی صبح دو سی سی شب گفتن بهش بدیم

چون دارویی که دکتر منشادی داده اند ویتامینD دارد فعلآ قطره ویتامینD رو ندهید بقیه مصرف شود.از پیراستام نترسید داروی خوبی است