م.ب
عنوان :

حساسیت و زخم پوست دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام و وقت بخیر خدمت دکتر بزرگوار جناب دکتر یه فامیل داریم که شغلش کارگر ساختمانی هست و خیلی ادم بی بضاعتی میباشی و الان مدت 4 ماه است که پوست هر دو دستش دچار ناراحتی میباشد تا جایی که هفته ها بیکار میماند و متی یک بار خوب میشه و دوباره بعد از مدتی عود میکند اعلاعمش پوست دستش خارش داره و ترک میخوره لطفا راهنمایی بفرمایید از صبر و متانت شما متشکریم عکس ها رو هم براتون ارسال میکنم

اگزمای شدید است
نیاز به درمان خوراکی پردنیزولون و موضعی کورتونی دارد. بایستی مراجعه کند.

سپاسگزارم