ح.ح
عنوان :

وسواس عماگلی افسردگی بی خوابی

متخصص روانپزشکی
سلام من یک مشکلی دارم که4ساله هیچ پزشکی و متخصصی مراجعه نموده ام نتوانسته اند حل کنند چندین پزشک مختلف متفاوت لطفا دقیق دقیق سوال مرا بخونید که من چی گفتم راهنمایی کنید چون من چند دکتر هم گفتگو داشتم دقیق و جواب درست نمیتوانند بدهند هر کسی یک چیزی میگوید که همه این کار ها که میگن انجام دادم به نتیجه نرسیدم به نتیجه جواب دکتر ها هم نرسیدم من پسری26ساله ام که 7سال از کار بیکار شدم و 4سال وسواس عملی شدید شستشو و ترس از کثیف بودن گرفتم که من 4سال همش در منزل هستم بیکارم قبلن نداشتم وسواس و من در روز 3 ساعت درگیر وسواسم که اول هر روز دوش میگیرم و به مدت45 دقیقه در حمام شستشو میکنم خودم را به مدت10 دقیقه مسواک میزنم بعد از حمام امدن بیرون مدت 20 دقیقه پشت سر هم اب میکنم توی دهانم خالی میکنم فکر میکنم پاک نشده هنوز دهانم و بعد میروم سر آینه دوساعت هی موهام شونه میکنم دست میکشم فکر میکنم صاف نیست باید صاف بشه و اگر مو سیخ سیخ باشه با قیچی میچینم و چون موهای من فر بوده رنگش خرمایی از بچگی حالا نه فر نیست و اگر زیاد کوتاه کنم تنک معلوم بلند بشه نه باد بخوره بخوره بهم کنخت انگار طاس طاس معلومه و بعد هی دست میکشم روی ابروهایم فکر میکنم بهم ریخته هست باید صاف بشه این مشکل های من 3 الی 4ساعت طول میکشه بعد دستم میگیرم زیر اب خیس میشه میکشم به پیر اهنم فکر میکنم مو ریخته روی پیر اهنم بیرون هم بخواهم بروم یک ربع پاهام میشورم با اب فکر میکنم میخاهم جوراب بپوشم کثیف میشه جوراب و کفش هایم و درمنزل برادر م که اخلاق نداره با پدر مادرم خیلی فحاشی میکنن کتک میزنن مرا سر همین مساعل و میگن مفت خوری باید بری از این منزل تحت فشار خانوادگی هم قرار دارم چون پدرم مرا از بچگی خیلی خیلی کتک زده عموی من میگفت چهل روزت نشده بود زد توی گوشت قش کردی و حالا در خانه شب ها از بیکاری تا 4 صبح توی گوشی میرم بازی میکنم و روز بعد ساعت 1 بعد ظهر از خواب بلند میشوم و بعد از همه وسواس مجدد خوابم میگیره ساعت 4 الی5 یکی دو سه ساعت باز میخابم و گاهی حالت کسلی میگیرم اگر در منزل داییم باشم بی حولصه ام حوصله چیزی ندارم حالم گرفته دیگه احساس خوشی لذت ندارم در زندگی ام و من چندین متخصص روانپزشک مغز اعصاب رفتم داروهای مختلف دادند میخوردم بدتر میشدم و اصلن فایده ای و اثری به جزع بدتر شدن نداشت که نخوردم دیگه نخورم از بابت دارو بهترم نه وسوا س ای نها و اگر روی چیزی هم فقل کنم که مثلن دندانم خراب باشه هی تکرار میکنم به مادرم بریم درست کنیم اونم هرس میخورا اعصاب منم داغون میشه میگه خو نپرس انقدر سه سال همین طوره و هیچ کسی هیچ عهد ناسی مشکل و بیماری مرا نتوانسته درمان کند با انقدر مراجعه پزشک و سوال کردن از پزشک و به من هم اگاه شده هم احساس میکنم که روانشناس هم فایده ای برای من نداره شما شما بلخره تجربه دارید کاملن توضیح دادم میدونید چی گفتم لطفا دقیق دقیق راهنمایی کنید که من چکار کنم دیگر عاجز سدم خسته ام از وسواس زندگی که وسولس نمیگذاره کاری پیدا کنم بروم و دیونه شدم نمیدونم چه کار کنم دیگر راهی ندارم نا امیدم لطفا شما راهنمایی کنید چه کاری انجام دهم تا بهبود پیدا کنم شاید زندگی من از این رو به اون رو شد و دعا کردم برای شما لطفا دقیق دقیق بگید بهم خواهشن فقط دقیق بگید منتظر جواب شما دکتر عزیز هستم
در ضمن هرکاری میکنم که وسواس نکم نمیتوانم مغز من تمرکز میکنه روی این مشکل ها تا خودش ولم کنه
و اضطاب مرا کم کنه
اضطراب

با سلام
اسم داروهایی که تا به الان مصرف کردید رو بنویسید
در خانواده سابقه ی وسواس یا بیماری های اعصاب و روان دیگر وجود داره ؟

تو خانواده چرا یک نفر دو نفر که الان کاملن بهبود پیدا کردن و خوب شدن اسم دارو ها هم سر ترالین دپاکین فلوکستین و چندین داروی های مختلف دیگر

با سرترالین وضعیتتون چطور بود ؟ مدت زمان و میزان کافی دارو مصرف شد؟

تا به حال قرص ریسپریدون استفاده کردید؟

افسردرسپریدون هم داشتم همه این دارو ها را داشتم حالم بدتر میکرد مشکل پرخوابی داشتم بیحوصله تر میشدم حالم گرفته میشد وضعیت روحی ام بدتر میشد نخوردم دیگر
قرص فلوفوکسامین هم داشتم بدتر میشدم گیج بودم
دوماه کلومیپرامین هم داشتم بدتر همه این ها نمیساخت به من
و دوماه پیش یک قرص کلوناز پام هم داد برای نتظیم خوب دکتر نخوردم هنوز که4تا دونه اش هست که بقیش دایی ام از گرفت خورده و من اصلن نخوردم و از اعتیادش ترسیدم

برای تجویز دارو ، حتما باید مصاحبه ی حضوری انجام بشه
ولی با توضیحاتی که دادید، قرص لاموتریژین و تری فلوپرازین میتونه کمک کننده باشه