ف.ا
عنوان :

ویتلیگو و نور درمانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود یکسال پیش دکترم برای مشکل ویتلیگو من نور درمانی تجویز کرد ولی من با یکی دو جلسه نور درمانی بعداز انجام جلسه احساس کردم لکه ها سفید تر شدن هما ن لحظه و ترسیدم و نور درمانی ادامه ندادم نمیدونم کارم درست بود یا اشتباه .
اگر بخواهم نور درمانی دوباره شروع کنم همان برگه نسخه که نور درمانی نوشته بود سال گذشته همان ادامه بدم یا برای ویزیت دوباره درخواست چکاپ برای نور درمانی پیش دکتر برم

بهتره بررسی آزمایشگاهی بشوید
ولی 30 تا 50 جلسه ضروری است

منظور از برسی آزمایشگاهی چی هست؟

آزمایشات لازم جهت شروع نوردرمانی
مراجعه نمایید