ع.ت
عنوان :

حساسیت شدید پوستی

متخصص بیماری های کودکان
دکتر جان سلام
نوزاد 6ماهه که در دو ماهگی صورتش قرمز میشد و دونه میزد رفتم دکتر حساسیت از نوع اگزما هست که تا دوسالگی با نوزاده
کرم هیدروکورتیزون برای نوزاد و برای مادرش لبنیات و سس و بادمجان و فلفل منع کرده
برای اینکه کرم مورد نظر ضرر دارد مادرش نزد و کل صورت بچه را در برگرفت و پلک و چشم بچه هم التهاب پیدا کرد دوباره شروع به زدن کرم کرد
مجرای اشک چشم نوزاد بسته هست که قطره براش تجویز شده
خارش پوست زیاد
لطف کنید بگین قطره آهن و مولتی چی صلاح میدونین که هردو با هم باشن
زود به دنیا اومده وزن اولیه 2850 در سی و پنج هفته و شش روز به دنیا اومده
چه کرمی برای صورتش تجویز میکنید
چه شامپویی براش تجویز میکنید
مادر نوزاد غذا چی مصرف کند
نوزاد خاشیر بخورد یا نه
دکتر جان کل بدنش پر شده از این حساسیت لطف کن راهنمایی کن
خیلی داره اذیت میشه

سلام کمپرس گرم و مرطوب روی صورت
کرم الیدل روزها و درم اید شب ها بزند
رژیم مادر و کودک تجربی است و احتمال حساسیت با مغزها. کنجد . لبنیات گاوی و سویا بیشتر از سایر موارد هست
با این رست شیر و غذا میتوانید رژیم مناسب تری را مشخص کنید
اگزمای اتوپیک کودک تا زمانی که از سینه شیر میخورد کم و بیش ادامه خواهد داست ودرمان قطعی ندارد

شامپو و صابون کرمدار سیوند و یا کیو وی میتوانید استفاده کنید
خاک شیر منعی ندارد

آهن و مولتی قطره MIM یا ویتان روزی 25 قطره بدهید

مجرای اسکی با ماساژ بار میشود و قطره جنتامایسین چشمی برای جلوگیری از عفونت روزی 4 بار 1 قطره و اگر تا ماه 8 بار نشود باید توسط چشم پزشک میل زده شود