س.ف
عنوان :

شیرخشک

متخصص بیماری های کودکان
خسته نباشید خدمت شما
آقای دکتر شما گفتین میتونم شیر اچ ا رو واس دخترم تست کنم مزه شیر رو اصلا دوست نداره ولی شیر ببلاک ال اف رو خوب میخوره میشه همون آل اف رو بهش بدم با توجه به اینکه دفعش به روزی دوبار رسیده بلغم هم کم شده آیا این شیر نیاز هاشو برطرف میکنه اگه نمیشه میتونم تا وقتی که به مزه شیر عادت کنه باهم ترکیبش کنم بعد قطره ترزیا رو نتونستم پیدا کنم جایگزینش چی هست

سلام بله ترجیحا ترکیبی ولی اگر باز هم کودک شیر را نخورد میتوان همان شیر قبلی را ادامه داد و درصورت بروز علائم حساسیت از داروها کمک گرفت . بجای ترزیا از قطره دی 3 ماربنوکس 10 قطره یا دی 3 لیپوزومال به میزان 10 قطره روزانه بدهید .

درکنار دی 3 لازم به کلسیم هم هست روزانه دو نیم سی سی میدم
الان فقط پوره هویج و سیب زمینی میدم چه چیزهایی مجازه بهش بدم بعد وزن تولدش 3600 الان پنج ماه و نیم داره 7300 وزنش کمه؟ به علت دفع بلغم دکتر نیوزینک و پدی لاکت تجویز کرده تا کی باید این دارو ها رو ادامه بدم

خبر کلسیوم نیاز نیست
سوپ ها و پوره ها و کته را هم امتحان کنید
پدی لاکت و نیو رینگ تا زمانی که کودک آلرژی دارد و روده التهاب دارد باید ا تنه داشته باشد و پزشک با معاینه وازنایش,مدفوع زمان قطع آن را مشخص خواهد کرد .