م.ز
عنوان :

تونیک آلپسین

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
آیا تونیک آلپسین لیکوئید برای جلوگیری از ریزش و رویش مو مؤثر است؟
ممنون

با سلام

بله در جلوگیری از ریزش مو موثره البته در مناطق کاملا طاس یا خیلی کم مو نمی تونه باعث رویش مو بشه البته بهتره که ویزیت شین من خودم شخصا به مقدار کاهش مو نگاه می کنم و در موارد بحرانی ریزش موی منطبق با طاسی سریعا ماینوکسیدیل و درمان های اختصاصی هورمونی رو شروع می کنم و وقت رو از دست نمی دم در ضمن ریزش مو از هر نوعی که باشه همیشه یه سری بررسی ها لازمه که انجام شه