م.ا
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام. نوزادم به تازگی 6 ماه را تمام کرده و وارد 7 شده. مبتلا به رفلاکس و آلرژی و عدم تحمل لاکتوز. داروهای مصرفی موتیلیوم و رانیتیدین و ویتامین آد. فقط شیرخشک میخوره و شیر مادر نمیخوره. سیمیلاک توتال کامفورت1
از اواسط 5 ماهگی غذای کمکی شروع کردم. غذا رو خیلی کم بالا میاره ولی همچنان وقتی شیر میخوره بالا میاره. و صبح ها که از خواب پامیشه انگار آب بالا میاره. شبها تقریبا هر دو ساعت بهش شیر میدم تو خواب. شیر شب رو کی باید قطع کنم؟ و اینکه هر دوساعت 90 تا بهش شیر میدم، و گاهی وقتا 120 تا
مولتی و آهن و ویتامین د3 شروع نکردم براش. چه مارکی خوبه بخرم؟ و وقتی اینا رو شروع کنم دیگه باید آد رو قطع کنم؟
دو روز گذشته مقداری توی سوپش کره ریختم و باعث شد امروز اسهال شده. برای درمان اسهالش چه کار کنم؟ هیچ وقت نباید کره داخل سوپش بریزم؟ روغن زیتون چطور؟
میتونم بهش بلدرچین بدم؟ سرلاک گندم بدون شیر میتونم بهش بدم؟ پوره سیب پخته شده میتونم بهش بدم؟ آب سیب تازه چطور؟
و اینکه میتونم موز رو بصورت خام پوره کنم و بهش بدم؟
تست حساسیت رو کی باید انجام بدیم؟ چون دخترم آلرژی داره

سلام تست آلرژی از ماه هفتم به بعد قابل انجام است
علت برگرداندن شیر پرخوری کودک است و نیازی به تغییر دارو نیست
میزان شیر 75 و فاصله شیر و غذا یا دو نوبت شیردهی 2/5 تا 3 ساعت است و شیر شب از ماه 7 به بعد بهتر است قطع شود
فعلا محصولات دارای لاکتوز مانند کره را کامل حذف کنید تا بعد از تست آلرژی رژیم اختصاصی کودک مشخص شود
اطلاعات تعدبهدای در کتاب مادر و کودک و سایت و کانال به طور کامل موجود است
هر زمان اسهال شود باید قطره الکتاب و مروبیوتیک راننوفلور را 7 تا 10 روز بدهید .

مقالات و کتب تخصصی فراوانی در خصوص عدم تحمل لاکتوز در دسترس,شما هستند

مولتی ویتامین و قطره آهن و ویتامین د3 چه مارکی برای تهیه کنم؟

مولتی ویوا روزی 20 قطره
. دی 3 ترزیا 1 قطره روزانه
آهن سان اکشن 20 قطره روزانه