ش.ر
عنوان :

دندان درد

دندانپزشک
سلام و خسته نباشید من 2 روز است ک دندان بغلی دندان عقل سمت چپ پایین را عصب کشی کرده ام و پانسمان میباشد ولی از ان روز تمام دندان های بخصوص روبروی ان دندان در فک بالا درد میکنند ....و در هنگام خوردن غذا ان دندان عصب کشی شده ب طرز وحشتناکی تیر میکشد....پانسمان ان دندان کمی بلند است.....ناگفته نماند ک دندان عقل کناری ان دندان را 20 روز پیش کشیده ام

دندون عصب کشی شده تا10روز بعد ش درد دارد و بیشتر دردم موقع غذا خوردن

خودتونم میگید پانسمان بلند

درد شدید میتونی همراش استامینوفن بخورید

ولی برید پانسمان کوتاه کنید یا دند

تاج دندون پرکنید دردتون میفته

دکتر من خیلی دندون خراب دارم و باید چن تای دیگه هم عصب کشی کنم و این موضوع باعث افسردگیم شدهدهمش فکر میکنم تا 10 سال دیگه دندونی تو دهنم نمیموه این عصب کشی ها هم مشکنه میفته میمونه ریششون....واقعا نگرانم....چه درمانی پیشنهاد میونید که بتونم دندونامو نگه دارم....من به خاطر ترس از دندون پزشکی 5 سال دکتر نرفتم و حالا که رفتم با وضعیت بدی مواجه شدم....الان ممیدونم کامپوزیت...لمینت روکش یا چی انجام بدم که خوب باشه واس دندونام

بعد اون موقع بهترین درمان پیشنهاد میشخ

اگه تهرانید بیاید ویزیت کنم هزینه ایم نداره