م.ا
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
باسلام
دخترم هفت ماه تمام می کنه رفلاکس داشت و تا دو ماه نیم رانیتیدین مصرف کرد
از پنج ماهگی کم کم شروع کردم به غذای کمکی اما هیچ تمایلی به هیچ غذایی نداره اگر خیلی خوب بخوره در حد یک قاشق مربا خوری ، یا اصلا نمیخوره و یا استفراغش می کنه .
شش ماهگی قد 62 و وزن 7800 داشت نظر بهداشت بر این بود که قدش زیر خط نرمال هست .
دو تا دندان هم درآورده
به هیچ عنوان قطره آد ، مولتی و آهن نمیخوره
استامینوفن برای واکسن اگر رقیق نمیکردم استفراغش میکرد .
نظر شما چی هست ، از خوزستان اومدم چهار پنج روز تهران هستم نیاز هست حضوری خدمت برسم ؟

سلام بله احتمالا کودک هنوز دچار ریفلاکس معده فعال است و رانیتیدین در صورتی که کودک شیر مادر میخورد در سنین بالای 5 ماه اثر بخش نخواهد بود . ویتامین و آهن و پروبیوتیک این کودکان مخصوص,کودکان ریفلاکسی است و درصورت پایدار بودن ریفلاکس یا زمینه آلرژی نیاز به مدیریت شیر دهی و رعایت رژیم غذایی برای مادر و کودک خواهید بود . سونوگرافی و تست حساسیت شیر و غذا باید انجام شود و کودک تحت درمان مناسب قرار داشته باشد.

با عرض پوزش متوجه نشدم ویتامین و آهن خاصی باید تهیه کنم ؟
به چه مقدار باید بدم ؟

بله مخصوص هستند مانند سان اکشن یا ایروفیکس روزی 20 قطره و ا و دی مایول روزی 10 قطره