ا.ع
عنوان :

آلرژی ورفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام امیر علی با خوردن شیر نیوکیت خیلی بهتر شده رفلاکس و خوابش بهتر شده ولی هنگام کار کردن شکم با اینکه نرم هست زور میزند وگریه میکندو همچنین بازو وگونه اش پوست پوست سفید شده است با توجه به اینکه دندان هم در می آورد لطفا راهنمایی نمایید با تشکر

سلام دندان درآوردن باعث تشدید واکنش لاکتوز میشود . بزاق دهان کودک حاوی لاکتوز است و در ابن موارد باید قطره ایزی کول و شربت سگا گریپ را مجدد استفاده کنید

باسلام امیرعلی باسابقه رفلاکس وبیقراری به تشخیص شما الرزی به شیر داش که بانجام تست تایید شد ولی به غذامشکل نداشت تست رست قابل اعتماده میتوان هرغذایی وارد برنامش بشه یاازمو خطالازمه درهفت ماهگی انجام شد؟ ازمون خطا چه جوریه ؟چون علامتی جزرفلآکس نداره سخته آزمون خطا الان دندونم درمیاره هرروز یه مدلیه؟درضمن تشکرفراوان بابت تشخیصتون که بچه خیلی آروم ترشده است.

سلام اگر در تست حساسیت مورد مثبتی ندارد منع غذایی ندارد و فقط اگر بعد از 3 روز مصرف کودک دچار بی قراری و اسهال نشود غذا رو ادامه بدهبد

امیرعلی الرزی به شیرداشت والتهاب روده که واستپ وزن که باتشخیص شما رفع شد ووزنگیری عالی شد فقط الان یبوست شدید داره که موقع دفع گریه وزور میزنه وبعضی وقتا نمیتونه دفع کنه کارای که گفتیدبرای رفع یبوست انجام دادیم فایده نداره هفته ای دوسه بار شربت لاکتولوز2سیسی میدهم ولی اثرچندانی نداره در ضمن 2بار در ماه از شیاف استفاده شده اگه میشه راهنمایی کنیدممنونم

شیاف هیچ مجدووبتب ندارد و روزانه هم قابل استفاده است. آب کافی و فیبرهای داخل غذای کودک برای رفع یبوست کمک کننده هستند و از ملین های مجاز مانند پارافین خوراکی و پیدرولاکس بدون محدودیت روزی تا 3 قاشق غذاخوری هم میتوانید استفاده کنید