m.k
عنوان :

کم کاری تیرویید و ندول تیروئید

پزشک فلو فوق تخصص غدد درون ریز و مت ...
سلام. من دو روز است که در گردن خود در محدوده تیرویید یک ندول لمس کردم(بدون در،کمتر از یک سانتر، متحرک زیر پوست اما هنگام قورت دادن بالا و پایین میشود)/ من تمام عوامل کم کاری تیروئید را دارم(سردی دست و پا.خستگی.یبوست.ریزش مو) اخیرا هم رژیم گرفتم که به سرعت لاغر شدم طی 5 ماه 25 کیلو/ و پیدا کردن این ندول هم بخاطر همین بررسی شخصی خودم برای کم کاری تیروئید بوده/ آیا کم کاری تیرویید با سراطان هم خوانی داره ؟/ هزینه حدودی درمان چقدر است؟ میخوام با توان مالی خودم بسنجم/ لطفا این سوال را نبندید که بتونم سوال دیگه ای هم از شما بپرسم/ متشکرم.
چشم دکتر.. خدمتتون ارسال میکنم.. اما چون سرکار هستم باید چند روز صبر کنم تا مرخصی برم...اما این دوسوال من رو لطفا پاسخ بدید که مقداری از نگرانیم کم بشه... آیا کم کاری تیرویید با سراطان هم خوانی داره ؟/ هزینه حدودی درمان چقدر است؟ ///در راهنمایی ها خوندم که ندول های کوچکتر از 1 سانتر ضرورتی برای پیگیری درمان ندارند مگر بزرگتر شوند..درسته؟

سلام ودرود، معمولا ندول کمتر از یک یک سانتی متر نیاز به نمونه برداری نیست ولی باید به مشخصات نرولددر سونو گرافی هم توجه داشت. در مورد هزینه من اطلاعی ندارم.در مورد ارتباط ندول با بدخیمی باید به اندازه ندول ،و مشخصات ندول در سونو گرافی و بزرگی غدد لنفاوی توجه داشت.

در شهر ما متخصص غدد وجود ندارد، برای بررسی این مشکل باید به چه دکتری مراجعه کنم؟ داخلی ؟ سونوگرافی باید چه ویژگی های خاصی داشته باشد و از کجا باشد تا برای شما ارسال کنم و نظرتان را بدونم
چه آزمایشاتی نیاز هست تا آنها رو هم خدمتتان بفرستم در اولین فرصت
30 سال/// دکتر آیا لمس این توده مضر است؟///چون در ابتدا لمسش دردی نداشت اما الان لمس میکنم یک درد خفیف دارد
آقای دکتر..فکر میکنم از دیروز تا الان یه ذره برزگ تر شده...آیا بخاطر لمس زیاد هست .یا دلیل دیگه داره؟
لطفا بگید چه آزمایشات و چه نوع سونوگرافی نیاز هست تا به سرعت انجامش بدم. من 30ساله مجرد.سابقه خانوادگی این نوع سراطان رو نداریم اما هیچ گونه سیگار قلیان و عمل نا متعارف دیگه ای ندارم.
اما پدر بزرگم در سن 78سالگی در اثر سراطان دستگاه گوارش فوت کردن.

سلام ودرود، می بایست به متخصص داخلی جهت معاینه وبررسی بهتر به صورت حضوری مراجعه فرمائید.

امکانش هست جهت تسریع کار آزمایشاتی که نیاز هست بگید که من انجام بدم و با جواب آزمایشات به متخصص مراجعه کنم..چون در شهر ما متخصص نداریم و باید به مرکز استان برم...تشکرر میکنم اگه آزمایشات مورد نیاز رو بگید

بزرگوار می بایست به صورت حضوری معاینه شوید و بر اساس آن درخواست های پاراکنیک صورت بگیرد.

ممنونم
سلام...این جواب آزمایش بوده...میشه نظرتون رو بدونم.
امکانش هست با توجه به این جواب آزمایش..تا 5_6 ماه دیگه جراحی نکنم؟ این امکان هست..چون خیلی برام مهمه که تا آخر امسال جراحی نکنم
بهتر نیست آزمایش تکرار بشه؟

سلام ودرود، با توجه به گزارش پاتولوژی که احتمال بدخیمی در ندول سمت جپ مطرح شده، می بایست عمل جراحی توسط یک جراح با تجربه در عمل جراحی تیرویید عمل شود

دکتر من حداقل تا 6 ماه به دلایلی نمیتونم عمل کنم...امکانش هست 6 ماه صبر کنم...چون همون طور که گفتید فقط احتمال بدخیمی هست...شاید بدخیم نباشه....بهتر نیست دوباره fna تکرار کنم؟
باتوجه به آزمایش خونم ..تیروییدم هم نه کم کاره نه پر کار..کاملا عادیه.امکانش هست 6 ماه بعد عمل کنم