م.م
عنوان :

واکسن آبله

متخصص بیماری های کودکان
سلام. همسر من مبتلا به زونا شده و دخترم 13 ماهش هست و هنوز اثری از آبله در اون نیست. میخواستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که ما میتوانیم با کاری مثل واکسن زدن یا .... احتمال واگیر دخترم رو کمتر کنیم؟ و در کل سریعتر واکسن آبله بزنیم یا خیر؟

سلام خیر واکسیناسیون ایمنی سریع ایجاد نمیکند و 4 تا 12 هفته طول خواهد کشید . تنها راه دور نگهداشتن کودک و درصورت بروز علائم درمان سریع ویروس است . ایمونوگلوبین آبله شاید در انستیتو پاستور موجود باشد که برای موارد خاص تحویل میدهند

در صورت مشاهده چه علامتی برای درمان مراجعه کنیم. ممنون از پاسختون
سلام آقای دکتر. دخترم آبله گرفته است. با توجه به اینکه این بیماری واگیردار است و برای سایر بچه ها ممکن است مشکل ایجاد کند باید بچه را برای درمان به مطب شما بیاوریم؟

سلام ابله مرغان درمان دارویی دارد و کودک باید توسط پزشک معاینه شود , فرقی ندارد مطب خودم یا همکاران مراجعه کنید