م.پ
عنوان :

ریفلاکس و حساسیت

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید پسرم 6 ماهو22 روزشه با وزن تولد 3400 دورسر35.. وزن 6 ماهگی 7300 ..دو ماهگی سونوانجام دادم ریفلاکس داشت شیر خشک ببلاک ای ار میخورد تا 4 ماهگی خورد بعد دوماه اسهال شد با رگه های خونی که گفتن حتما آلرژی ب شیرخشک داره شیرشوعوض کردن اپتامیل پپتی دادن اونو که خورد اسهالش خوب شد ولی چون رقیق بود ریفلاکسش بدتر شد با این حال یکماه بهش دادم و 5 ماهگی پیش شما اوردم شمافرمودین شیر خشک ایزومیل بدم با قرص باکلوفن صب و شب 1 هشتم .وشربت گاویسکون .و قطره آهن ایرونرم 10 قطره.الان یکماه ونیم گذشته ولی همچنان ریفلاکسش شدید شده غذا کمکی هم میدم مثل پوره و سوپ. ولی اونارو هم ب مقدار کم ولی تدریجی بالامیاره .سرلاک بدون شیر هیپ فرمودین بگیرم همه جای تهران گشتم نداشتن گفتن قاچاق و..جایی ندارن .آقای دکتر راهنمایی کنین چکارکنم وزنش توی دوماه فقط 200 اضافه شده 4 ماهگی 7100 بود 6 ماهگی 7300. دورسر42.که بهداشت گفت کمه.بنابر فرموده شما ایزومیل میخوره ولی تاثیری توی وزن و ریفلاکس نداره بدتر شده .آقای دکتر میشه حساسیت بعد دوماه خوردن ببلاک ای ار نشون بده؟ یعنی واقعا آلرژی داره پسرم آخه هیچ تستی آزمایشی انجام ندادم .لازمه حضوری بیارمش پیش شما برای ویزیت ؟ همین داروهاشو ادامه بدم همین شیر خشک بدم برای ریفلاکس چه داروی دیگه ای میتونم بدم چه شیر خشکی بدم و میشه یه مولتی ویتامین و آهن خوب معرفی کنین .چه ویتامینایی باید بخوره ..واینکه با وجود پیدا نشدن سرلاک بدون شیر هیپ.چی میتونم بهش بدم؟ کره ک نمیشه بیسکویت مادر نمیشه روغن زیتون هم میریزم خوابش بهم میخوره .تروخدا راهنمایی کنین خدا خیرتون بده آقای دکتر .

سلام تست حساسیت تاخیری به شیر و غذا انجام دهید تست کلپروتکتین مدفوع
و rast IgG test for milk and food
سپس بر اساس نتیجه تست شیر و رژیم کودک را اصلاح کنید
بکلوفن روزی دوبار 1/4 قرص
شربت گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی
قرص نکسیوم یا کپسول لانزوپرازول نصف قبل ظهر
فاصله شیر و غذا 2/5 ساعت
شیر در هر وعده 75 سی سی و کمی غلیظ تر درست کنید
دمای محل خواب و تهوبه کودک بین 19 تا 23
جای خواب سفت و بدون بالشت و پتو
ودرصورتی که همچنان ریفلاکس و سو جذب ادامه داشته باشد باید عکس باربوم سوالو انجام شود و کودک تحت درمان سو جذب و درصورت نیاز بالون گذاری برای کنترل ریفلاکس قرار گیرد .

آقای دکتر هم باکلوفن بدم با شربت گاویسکون.قرص نکسیوم هم بدم؟نصف قرص با چقدراب؟چطوری غلیظ درست کنم یعنی مقدارشیربیشتربریزم اذیت نمیشه.درمورد قطره آهن وویتامینهاهم میشه راهنمایی کنین .پسرم هنوز نمیشینه و دندون هم درنیاورده .آقای دکتر این ازمایشاتوکجاانجام بدم باید دکتر بنویسه تا آزمایشگاه انجام بده؟
قطره ایزی کول هم داده بودین که گفتین 3 هفته .بعدش دیگه استفاده نکردم لازمه بازم استفاده کنم
خیلی سروصورتشومیخارونه.توی خواب همش ب طرفین بر میگرده آروم قرارنداره.اقای دکتر این آزمایشات جوابش چقدر طول می کشه اماده شه تو کدوم آزمایشگاه انجام بدم بهتره با جوابش برسم خدمتتون برای ویزیت .

میزان هر پیمانه شیر با 25 سی سی آب درست کنید شیر غلیظ میشود و بکلوفن و نکسیوم و گاویسکون را طبق توصیه با هم بدهید
میزان آب برای قرص مهم نیست و بله باید پزشک درخواست کند و آزمایشگاه سنا یا بیمارستان دی انجام دهید و دو هفته طول میکشد