م.ح
عنوان :

آکنه صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید دکتر من بیمار مهر ماه شما هستم مشکل آکنه مقاوم ب درمان داشتم ک تشخیص شما دمودکس بود و نسخه ی تجویزی شما راکوتان یه هفته درماه دوعدد در روز بود و ب فاصله ی سه روز تا دوهفته داکسی همینطور اسپری انجکس هم استفاده کردم تا دی ماه ب همین روال ک پیش خانم دکتر حجازی ویزیت شدم و همین نسخه رو ادامه دادن تا اردیبهشت و اینکه از اسفند یه هفته در ماه روزی یدونه میخوردم از اردیبهشتم داکسی رو قطع کردن و راکوتان هم فقط هفته ای دوتا میخوردم بدون هیچ داروی دیگ و این یک ماه اخیر بخاطر مسافرتم نتونستم راکوتانمو درست مصرف کنم الان تقریبا دو هفته هستش ک احساس میکنم ن ب شدت قبل ولی باز هم جوش های ریز چرکی میزنم و بیشتر زیرپوستی هستن البته تعدادشون کمه همچنان هم از اسپری آنجکس دو بار در هفته استفاده میکنم شامپو ps آنجکس هم برای شستشو استفاده میکنم ولی با این حال دو هفته هستش ک جوش میزنم الان باید چه دارویی استفاده کنم که ب شدت سال گذشته جوش هام برنگردن؟ و برای اسکار آکنه هام ک قرمز هستن و بعضی هاش گود شدن شما چی پیشنهاد میکنید؟
دکتر تا موقعی ک داکسی و راکوتان رو باهم مصرف میکردم خیلی جواب گرفتم و اینکه اول درمان ژل آکوتان هم برام تجویز کردید ک صورت حساسیت میداد و ب شدت قرمز میشد و حالت سوختگی میگرف.
ب شدت ب تجویز شما احتیاج دارم دکترجان از ترس اینکه دوباره اون شدت از جوش برنگرده و کاملا برطرف شه
دکترجان این هم خدمتتون بگم من مشکل رفلاکس نسبتا شدید معده دارم گفتم شاید دوز مصرفی داروها تغییر کنه با توجه ب این مشکلم

هفته ای دو عدد راکوتان و باقی روزها از کپسول آزیترومایسین 250 میلی گرم استفاده بفرمایید و بعد از یکماه آزیترومایسین رو قطع کرده و راکوتان ادامه بدهید
از سرم ضد جوشِ
Azelac RU Sesderma
دوشب در هفته در محل جوشها استفاده کنید

مورد اخر روی جوش ها و لک انها هر دوموثراست