ل.آ
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام وخسته نباشید اقای دکتر،دخترم 2سال و8ماهشه،قدش 87 وونش 10 کیلوو800 تحت نظرشماست ازنظر وزن گیری وقد استپ داره چندماهه،وبه علت دون دون های خون درمدفوع براش ازمایش حساسیت غذایی و...نوشتید دیروزج ازمایش دستم رسید عکسش روبراتون ارسال میکنم لطف میکنید بررسی کمبودهای بدید تا وقتی که حضوری نوبت بگیرم وبیام خیلی استرس دارم،ممنون میشم ،اقای دکتر چندروزهست که مدفوعش خلط دارووحالت چسبناک داره برای چیه؟ دخترم گاویسکون،سینگولار،فروگلوبین،کیندر ریلکسیو ونیوتادین مصرف میکنه تحت نظرشما. ممنون از وقتی که میذارید

سلام کودک آلرژی غذایی قابل توجهی ندارد فقط اختلال رشد مربوط به دو عامل کمبود هورمون رشد انسولینی و التهاب روده است که عامل اولیه آلرژی به شیر مصرفی در دوسال اول یا شیردهی طولانی مدت یا شبانه در کودکان دارای ریفلاکس معده پنهان میشود
دراین موارد درمان التهاب روده و کوکتل های رشدی تا 4 سالگی راه کنترل اختلال رشد خواهد بود
حبوبات را حتی الامکان حذف کنید
کوکتل های رشدی حاوی پروتئین وی . گلوتتنبن و آرژنین را باید 6 ماه مصرف کند
مترونیدازول . اسید فولیک و پردنبزولون برای کنترل التهاب روده برای 3 ماه
واژ بعد از 4 سالگی میتوان از هورمون رشد نیز مستقیما استفاده کرد

مترونیدازول روزی دوبار 3 سی سی برای دو هفته
اسید فولیک یک درمیان یک عدد قرص 1 میلی
پردنبزولون روزی دوبار 1/4 قرص همراه نهار و شام تا 3 ماه و سپس کاهش,و قطع تدریجی
کوکتل رشد شامل 1/4 ویال بایوانرگل اکشن و 1/4 ساشه پیور پروتئین عصرها
برای کنترل علائم کودک نیز سینگولر و گاویسکون کافی خواهد بود