پ.ا
عنوان :

یبوست و بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید....آقای دکتر دیشب پیعام دادم که پسر12ماهه ام یک هفته پیش واکسن زده و خیلی بی اشتها شده و همچنین یبوست شدید داره....منتهی سوالو پاسخو بستید ادامه سوالم روو اینجا میپرسم...چون 10روز پیش تست رست داده بود و به گندم و شیر گاو حساسیت داشت گفتید به شیر گاو حساسیت داره و شیرخشکشو که سیمیلاک کامفورت بود به ایزومیل تغییر دادید و از وقتیکه ایزومیل میخوره یبوست شدید گرفته و من خودم حس میکنم بخاطر یبوست بی اشتها و عصبی شده درضمن سیمیلاک کامفورت رو 6ماه بود که مصرف میکرد و هیچ علایمی که نشاندهنده آلرزی گاوی باشه نداشت یعنی نه کهیر نه دلدرد....فقط تنها مشکلی که داشت بلافاصله بعد از خوردن هرچیزی زور میزد و خیلی خیلی کم مدفوع میکرد که من باز هم فکر میکنم بخاطر گندم باشه....حالا سوالم اینه باتوجه به سابقه مصرف سیمیلاک کامفورت و یبوست الانش با ایزومیل میتونم همون سیمیلاک کامفورتو مجدد شروع کنم یا خیر

سلام اگر با دادن آب کافی و استفاده از فیبرهای غذایی مانند آلو و حبوبات و غلات مشکل یبوست حل نشود میتوانید همان شیر قبلی را بدهید ولی احتمال بروز التهاب روده و سو جذب در دراز مدت با مصرف شیر گاو و شیر سیمیلاک بیشتر خواهد بود که مربوط به اثر تاخیری شیر بروی روده در دراز مدت است و ترجیحآ شیر رژیمی مانند پپتی جونیور یا ایزومیل یا نبوکبت یا نوترامیژن در دراز مدت به نفع کودک خواهد بود .

آقای دکتر شیاف گلیسرین هروقت یبوس بود میتونم براش بزارم؟چون آلو هم دادم هیچ اثری نداشت

بله گلیسرین محدودیتی ندارد , همچنین پیدردلاکس و پارافین خوراکی
ولی اگر کودک آب کافی روزانه 159 سی سی تا 200 سی سی دریافت کند اغلب یبوست کنترل خواهد شد

آقای دکتر رژیم برای مصرف شیر گاو و گندم تا چندوقت باید رعایت شه؟
1_تخم بلدرچین خیلی دوس داره میتونم هرروز 1عدد بدم؟
2_آووکادو برای وزنگیری چه مقدار توو روز بدم؟اصلا موثر هست؟

اواکادو منع یا محدودیت ندارد
رژیم برای 9 تا 12 ماه
تخم مرغ یا بلدرچین روزی یک عدد مشکلی ندارد