ی.ب
عنوان :

کم وزنی نوزاد 7 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر مقدادی،پسرم رو که برای واکسن 6 ماهگی بردیم و قد و وزن گفتن حدود یک کیلو و خورده ای وزن کم داره،وزنش الان 8300 با لباس هست،فقط شیر خودم رو میخوره به تازگی براش سوپ و بیسکوییت هیپ و سرلاک شروع کردم، گفتن باید وزنش بالا بره،براش سیملاک گرفتم متاسفانه اصلا نمیخوره و چون شیشه رو نمیگیره مجبورم با سرنگ بهش بدم که کلا در طول شبانه روز شاید 40میل بخوره،دکتر توروندا راهنماییم کنید چیکار کنم وزن بگیره،آیا شیر تقویتی اینفترینی طعمش بهتر از سیمیلاک هست؟ اینفترینی خوبه براش؟ یا دکتر چی بدم بخوره؟ البته یبوست هم داره و شکمش الان دو هفته هست خیلی دیر به دیر کار میکنه.

سلام وزن کودک برای 6 ماهگی نرمال است واگر مرکز بهداشت گفته کم وزن است بهتر است دیگر به آن مرکز مراجعه نکنید چون ابتدایی ترین ارزیابی های اولیه را هم آشنایی ندارند. . هیچ ماده غذایی را مجبور نیستید با سرنگ به کودک بدهید . تغذیه کودک را طبق دستورالعمل مندرج در کتاب تغذیه کودک و مادر و کودک که در اختیار دارید انجام دهید. برای یبوست از روش های معمول مانند ماساژ شکم. آب کافی و فیبرهای غذایی به راحتی میتوانید کنترل کنید .
خواندن کتاب , بازی های کلامی و افزایش بهره هوشی و تقویت توانایی های حرکتی و شناختی کودکان که متاسفانه در کشورهای جهان سوم هیچ جایگاهی ندارد را با مطالعه برای کودک انجام دهید .