م.ق
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و وقت بخیر ، خانمی 31 ساله هستم ، از 21 سالگی درگیر جوش صورت هستم و انواع درمان هارو انجام دادم ، 120 عدد قرص ازیترومایسین ،120 عدد داکسی سایکلین ، انواع ژل ها و شوینده های صورت ، انواع داروهای ترکیبی ، محلول کلیندا مایسین ، قرص اکوتان دو ماه مصرف کردم چون انزیم کبدم خیلی بالا رفت مجبور شدم قطعش کنم ، در حال حاضر نئوتادین 5 هر 12 ساعت ، ریپامفین هر سه روز ، افلوساکسین 300 روز یک عدد و تینیدازول هر 12 ساعت 2 عدد ،ژل آکوتان و ژل بنزوئیل پرواکسید هم استفاده کردم ول یتا زمان مصرف از التهابشون کم میکنه

لطفا عکس بفرستید
ریفامپین و تینیدازول و افلوکساسین به چه منظور استفاده میکنید؟

رفتم دکتر برا پوستم تجویز کرده

توصیه من به شما این است که دوره درمان تان را تحت نظر پزشک معالج کامل بفرمایید و در صورت عدم پاسخ مناسب لازم است به کلینیک بهروز جهت انجام تست دمودکس مراجعه داشته باشید

جناب اقای دکتر من چون هیچ نتیجه ای از دکتر پوست نگرفتم به توصیه یکی از بستگان الان تحت نظر دکتر عمومی هستم ، این مشکلی ایجاد نمی کنه

قطعا پاسخ بهتری از پزشک متخصص دریافت خواهید کرد به خاطر داشته باشید وضعیت پوست شما احتیاج به تحت نظر بودن و معاینات منظم و بررسی پاسخ به درمان حداقل هر 2 ماه یکبار دارد

با توجه به درمان های مختلف و عدم پاسخ تست دمودکس لازم است

آقای دکتر هر متخصصی میرم فقط قرص ازیترومایسین و ژل شوینده و پماد صورت میده ولی اصلا جواب نمیده فقط تا زمان استفاده س
آقای دکتر شما الان هیچ تجویز دارویی برای من ندارین ؟

با توجه به داروهای متعددی که در حال مصرف هستید احتمال تداخل دارویی وجود دارد
ولی در صورت قطع داروها قرص مینوسیکلین 50 میلی گرم روزی یک عدد به مدت یکماه استفاده بفرمایید، پنژل 10 درصد روزی یک مرتبه به محل ضایعات و ژل ازلاییک اسید شب در میان به محل ضایعات پیشنهاد میکنم در اولین فرصت تست دمودکس انجام بدهید که در کلینیک بهروز انجام می سود

به خاطر داشته باشید که به دلیل عدم امکان استفاده از اکوتان دوره درمان طولانی خواهد بود و باید تحت نظر یک متخصص باشید