ز.س
عنوان :

مثبت بودن تست میکروسکوپی دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
ریزش شدید مو، برافروختگی پوست صورت در گرما وهیجان و...،خارش پوست صورت، پوسته های تیکه ای سر همراه با خارش،پوسته شدن پوست صورت مخصوصاً گوشه های بینی و چانه واطراف لب

جهت شستشو سر از شامپو seboregulating ACM استفاده بفرمایید و قطره "کلوتریزون" هر روز 15 قطره به سر و نواحی پوسته دهنده صورت
کرم apaisac به نواحی خشک و قرمز صورت هر روز
و کرم مترونیدازول 2 شب در هفته به نواحی قرمز پوست صورت

در عرض 2_3 هفته بهتر خواهید شد تا 3 ماه درمان رو ادامه بدهید

ممنونم که پاسخ دادین، آقای دکتر تو شهر خودم گرگان که تست دادم دکتر اینجا گفتن که باید از پکthtبعلاوه pdt 60 درصد استفاده کنم
بیشتر میخواستم نظر شما رو در مورد پکهای آنجکس بدونم، آیا برای جواب آزمایشی که دادم این دارو نیازه؟ یا همون داروهایی که شما فرمودید استفاده کنم؟
مدت زمان استفاده از این پک هم 3 ماه گفتن
نوع پوسته های سرم تو این عکس مشخص تره، من برای این مشکل چند ماه پیش رفتم دکتر پوست که گفتن صدفکِ و دوتا پماد دست یاز که یکیش برای صورت وپماد دایوبت دادن که تا زمانی که استفاده میکنم خوبه، استفاده نکنم همینه وضعیت
اینم قرمزی صورتم همرا با پوسته وسوزش وخارش نسبتاً کم
البته در مواقعی که هیجان زده میشم، گرمم میشه، گاهی هم بدون اینها صورتم قرمز میشه، البته قرمزیش کل صورتمه مثل کسی که حموم با آب داغ طولانی رفته
آقای دکتر پوست صورتم بشدت چربه، بخاطر کرم apaisac گفتم بگم که بدونید ،
آقای دکتر در ضمن داخل وبالای ابروهام هم پوسته میده
ازتون خواهش میکنم آقای دکتر کمک کنید که مشکلم برطرف شه

درمان در مرحله اول همان که خدمتتان گفتم کفایت میکند
و برای تشخیص پسوریازیس یا بیماری صدف احتیاج به نمونه برداری است که اگر پاسخ به درمان نداشتید انجام می شود
کرم apaisac هم مدل فاقد چربی مناسب پوست شماست و ابرسانی می کند

با توجه به زمینه روزاسه و حساسیت پوستی لازم است که حتما مراقبت خوب از پوست داشته باشید در محیط های الودگی و گرما بیش از حد قرار نگیرید لوازم ارایش سنگین استفاده نکنید ضدافتاب برپایه اب مانند water fusion ISDIN مصرف کنید