ا.پ
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر امیر مهدی سرفه نداره دیگه برم هگزین ندادم بهش دوره ی 5روزه ی زیترومکس روهم دادم بهش ولی هنوز از چشمهاش اشک میاد حالت گرفتگی بینی و خلط پشت حلقی رو داره اب بینی اش هم رقیق شده اسپری بینی هم میزنم براش خواستم بپرسم برای ابریزش و اشک چشمش شربت سرماخوردگی میشه بهش بدم چه مقداری بدم
بعداونوقت میتونم قطره ی ویتامین ا د ویا شربتهاشو تو شیرش بریزم بدم بهش بخوره یانه

اسپری بینی رو ادامه دهید بخور سرد داشته باشد شربت سرماخوردگی در این سن ممنوع است

بهتره این کار انجام نشود برای داروها

برای اشک چشمش چکارکنم
اسپری بینی میزنم بالامیاره بعضی دفعات
گرفتگی گلوش امروزبهتره ولی باز درست شیرنمیخوره
انگارخلط داشته باشه توی روز یه باررو بالامیاره

برای اشک چشم اگر قی چشم دارد قطره باکتیماید 10٪هر 4ساعت یک قطره داخل چشم بریزید