م.ز
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام. دخترم یکسال و دو ماهش هست و از سه ماهگی به دلیل عدم تحمل لاکتوز تحت نظر شما هستن. در آزمایشات یکسالگی تست مدفوع 220 بود و مترونیدازول که فرمودید بعد از دوهفته، دو ماه یکبار به مدت 14 روز بهش بدم و لاکتوباسیلوس رامنوسوس که فرمودید بعد از سفت شدن مدفوع، هفته ای سه روز بهش بدم. کرئوفورت رو فرمودید روزی سه بار، یک سوم کپسول بهش بدم، الان با گذشت یک ماه آیا لازم هست مجددا این دارو (کرئوفورت ) رو تهیه کنم و هروز بهش بدم؟
و سوال دومم اینکه شیرخشکش رو از سیمیلاک کامفورت به ال اف تغییر دادید و فرمودید بیشتر از 200 سی سی در روز شیر نخوره آیا نیازی هست در کنار مولتی ویتامین و امگا 3 بهش مکمل کلسیم سیترات و ویتامین دی داده بشه؟

سلام کروون را داشته باشید هر زمان اسهال یا دفع بیش از 3 بار روزانه با مربی یا غذای هضم نشده داشت مجدد استفاده کنید و اگر روزانه 200 شیر را رعایت کنید میتوانید روزی 5 سی سی شربت سیترات کلسیوم کورال بدهید که برای کلسیوم و دی3 کافی خواهد بود