س.س
عنوان :

درمورد شیرخشک رژیمی و غذای کمکی

متخصص بیماری های کودکان
باسلام.
دکتر شما فرموده بودین بعد از انجام آزمایش کلپروتکتین اگر جواب از 150 بالاتر باشه شیر مادر رو حذف کنم و از غذای کمکی استفاده کنم. جواب آزمایش 476 اومده الان آیا باید دگ شیر مادر ندم و غذا رو شروع کنم؟ دخترم 4 ماهشه. درضمن فرموده بودین اگر شیر مادر حذف بشه داروهایی که دادین بجز ویتامین ها رو حذف کنم، این داروهای تجویزی شناست لطفا بفرمایید کدوم حذف بشه؟
شربت موتولیوم، قطره روتفلور ، قطره DHA , قطره رسپوویت، ایزی کول ، قرص ایزیکول .
درضمن ما الان از شیر پپتی جونیور استفاده میکنیم شما فرمودین باید نیوکید بدیم. اون شیر اصلا پیدا نمیشه! پپتی جونیور رو اگه ادامه بدیم فعلا اشکالی داره؟
درضمن ریفلاکس داره که گفته بودید غذای کمکی شروع کنم.و کولیک.
آقای دکتر 19 مرداد اومدیم پیستون برای کنترل بعدی که بفهمم ریفلاکس خوب شده یا نه کی باید بیام.وزنشم 4.*****900 هست 4 ماهشه.وزنش پایینه.تا کی من باید نکسیوم بدم بهش؟ هنوز بالا میاره با اینکه بیشتر از 1ماهه نکسیوم میدم بهش.

سلام میتوانید شیر مادر را قطع کنید و روزانه تا 5 بار غذا بدهید و همراه شیر پپتی جونیور یا نبوکبت هر 6 ساعت 75 سی سی و بعد از سه هفته ایزی کول و نوتیلیوم را بتدریج قطع کنید
اگر شیر را ادامه دادید غذا را سعی کنید تا 5 بار بدهید بجای شیر و شیر نادر را هر 6 ساعت بدهید همراه ایزی کول و نوتیلیوم و نویسم تا پایان بکسالکی , از شیر پپتی جونیور هم برای کمکی و داخل پوره و سرلاک استفاده کنید

با همون برنامه غذایی که بهم دادید؟

بله و ادامه آن در کانال و کتاب تغذیه کودک تا 2000 نوع غذا موجود است