س.خ
عنوان :

رفلاکس و خس خس سینه

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض ادب.دختر من 86 روزش هست و وزن تولدش 3کیلو و 150 بوده و الان وزنش حدودا 6کیلو است.از 25روزگی بعلت شیر خوردنش فقط از یه سینه و زخم شدنش،در کنار شیر خودم شیرخشک ببلاک دادم.خس خس سینه داره و معمولا بینی اش گرفته ست و تنفسش صدا داره.بهش پدی لاکت و رانیتیدین میدم ولی بالا اوردنش بیشتر شده.شیرخشک اچ آ مارک نان میدم ولی هم پی پی اش رنگش سبز و بدبو شده و هم بیشتر بالا میاره.لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید که برای رفع رفلاکس و خس خس سینه اش چیکار کنم و شیرخشک چه مدلی بهش بدم.در ضمن بعضی اوقات دست و پاهاش تیکه ای کبود و نارنجی رنگ میشن و خودشون دوباره خوب میشن و رنگشون طبیعی میشه.خواستم بدونم مشکلی نیست

سلام تغییر رنگ اندام ها طبیعی,است
شیر اج آ شیر مناسبی خواهد بود فقط بهتر این کمی غلیظ تر درست کنید
شرایط انتی ریفلاکس را کامل رعایت کنید واگر همچنان خس خس سینه و استفراغ را دارد از داروهای انتی ریفلاکس مانند موتیلیوم یا بکلوفن با نظر پزشک معالج میتوانید استفاده کنید

متشکرم
شرایط انتی ریفلاکس رو میشه واسم توضیح بدین که چه شرایطی رو باید رعایت کنم؟و اینکه تا چند وقت ریفلاکسش ادامه داشته باشه طبیعیه؟

داخل سایت و کانال مقاله با عنوان کنترل ریفلاکس معده و هر آنچه والدین باید در مورد ریفلاکس بدانند به طور کامل شرایط توضیح داده شده است و ریفلاکس اغلب تا بکسالکی از بین میرود.