ا.م
عنوان :

خواب شبانه

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر . دخترم دو سال و نیمشه التهاب روده داره با وزن یازده و نیم . شب ها مدام تا صبح دهنشو مزه میکنه انگار آدمس می جوه . مدام شکمشو فشار میده و پهلو به پهلو میشه. بعضی وقتا یه هو بیدار میشه شکمشو تکون میده و گریه میکنه.مدفوعش کاملا هضم شده نیس. اصل وزن گیری خوبی نداره . نسبت به چند ماه پیش وزنش کمتر شده . الان گاویسکون با پودر می خوره. درضمن در رژیمه و اصلا لاکتوز وچیزهایی که بهش حساسیت داره نمی خوره.

برای دلدرد شبانش دارویی لازمه؟
برای وزن گیریش چی کارکنم دکتر خوب می خوره ولی وزن نمیگیره؟
شربت گاویسکون شب ها بعد شام بدم یا قبلش؟
آقای دکتر حالت آدامس جویدنش خیلیه، علتش چیه؟

سلام
این علتبن نشانه های التهاب روده و یک جذب هستند واگر کودک بیش از یکسال شیر خورده باید اغلب تا 5 سالگی کم و بیش ادامه خواهند داشت
گاویسکون و زادیتن را شب ها بدهید و برای ریفلاکس میتوانید 1/4 قرص بکلوفن و نصف قرص نکسیوم را هم غروب استفاده کنید
برای یک جذب و اختلال رشد
اسید فولیک یک روز درمیان
کپسول کروون 10000 واحدی همراه غذاهای اصلی 1/3
مترونیدازول روزی دوبار 3 سی سی تا دو هفته
پروبیوتیک راننوفلور یا سابولار یک بار روزانه نصف ساشه بدهید
کلپروتکتین مدفوع را چک کنید و اطلاع دهید

آقای دکتر به جای گاویسکون، شربت زادیتن می تونم بدم ؟ چو ن سخت پیدا میشه. زادیتن چقدر بدم ؟اسید فولیک چه نوعشو بگیر؟ بکلوفن رو تا چه مدت بدم؟

اسید فولیک که فقط,قرص 1 میلی گرمی دارد
شربت زانتاک یا رانیتیدین جایگزین گاویسکون خواهد بود
بکلوفن و سایر داروها تا زمان کنترل کامل علائم و معایته بعدی
زادیتن شب ها 2 سی سی