م.ه
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز و توقف رشد

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید . اهورا بیمارخودتونه 8 ماهشه وزنش 8 کیلو . بخاطر عدم تحمل لاکتوز اوردیم پیشتون . گفتید ازمایش روده و مدفوع بدید ولی اینجا ندارن این ازمایش رو ونمونه های ارسالی رو روز های زوج صبح قبل ساعت 9 میفرستن . ولی اهورا همیشه بعد از ظهر مدفوع میکنه . و ازمایشگاهم قبول نمیکنه میگه حتما باید صبح بیارید . غذا هم دیگه نمیخوره اصلا مدل های مختلف چیزای متنوع هیچی نمیخوره .ب زور یکی دوقاشق میدم بهش .. .سرآل بیومیل هم خریدم نخورد .
قبلا شیر خشک پپتی جونیور گفتید بدیم ک نمیخورد وشیشه نمیگرفت ولی الان اب رو میخوره باشیشه چه شیرخشکی رو امتحان کنیم ؟

سلام شیر خشک ایزومیل یا ب ب لاک آل اف بدهید
به اجبار غذا ندهید و هر زمان آزمایش انجام شد جوابش راداریال کنید تا درمان سو جذب برای کودک شروع شود

مرسی اقای دکتر خدا خیرتدن بده من همیشه دعا گوی شما وخانوادتون هستم . . چطوری تزش نمونه بگیرم صبحا چقد شیکمشو ماساژ میدم دوچرخه میزنم پاهاشو ولی دسشویی نمیکنه .. اقای دکتر گاهی پوست صورتش یهو قرمز میشه مشکلی نداره ؟ پشت گردنش هم اکثرا قرمزه . وتمایل داره ک همیشه روی شکم بخابه با اینکه رفلاکس داره روی شکم دور خودش میچرخه ولی چهار دستوپا هنوز نمیره سنگ کلیه هم داره . از کی بهش زینک میتونم بدم . چشماش احساس میکنم ی کوچولو انحراف داره پیش چشم پزشک معمولی ببرم؟ یا حتما باید اطفال باشه چون تو شهرمون نیستش
د

چشم پزشک کودکان یا بزرگسالان هر کدام باشند کافی خواهد بود . در خوابیدن و قرمزی صورت و خارش بدن و پشت گوش از علائم عدم تحمل لاکتوز هستند و غیر از مرطوب کننده و گاهی شربت زادیتن نیاز دیگری نخواهد بود . تحریک مقعدی با دماسنج و آب ولرم بهترین راه های شروع دفع و نمونه گیری هستند

شربت زبنک بعد از بکسالکی میتواند به مکمل های کودک اضافه شود

کودکان ریفلاکسی به طور طبیعی از چهار دست و پا رفتن امتناع میکند

مرسی اقای دکتر